Jira kurser och utbildning

Jira kurser och utbildning

Online eller på plats visar instruktörsledda live Jira-utbildningskurser genom interaktiva praktiska övningar hur man skapar och hanterar olika typer av Jira-projekt. Jira-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Jira Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Jira Service Management tillhandahåller verktyg för användare att skapa serviceprojekt som hjälper till att kategorisera och hantera serviceförfrågningar, incidenter, problem och organisatoriska förändringar.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till Jira-administratörer på mellannivå som vill lära sig hur man använder Jira Service Management effektivt.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig och förstå grunderna i Jira Service Management. Konfigurera och konfigurera en servicedesk och hantera förfrågningar. Hantera Jira Service Management backend och integration.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Jira är ett verktyg för projektledning och ärendespårning utvecklat av Atlassian som låter användare skapa anpassade formulär för att samla in och hantera data relaterad till problem, uppgifter och projekt.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till projektledare på mellannivå som vill skapa, utföra och hantera formulär i Jira effektivt.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå Jiras kärnkoncept, inklusive problemtyper, arbetsflöden och projekt. Utveckla och hantera anpassade fält för att samla in och organisera data effektivt. Optimera formulärrelaterade processer för olika projekttyper och team.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
JIRA är en Java-baserad webbapplikation som tillhandahåller projekt- och problemspårning för att förbättra mjukvaruutvecklingens smidighet.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) leder deltagarna genom utplaceringen av en JIRA-instans. Deltagarna kommer att lära sig avancerad användning av JIRA, JIRA installation, konfiguration, uppgradering och migrering, hur man anpassar JIRA för sina projekt, lägger till, hanterar och tilldelar användare, grupper och projektroller, konfigurerar och hanterar instrumentpaneler, definierar e-postmeddelanden och aviseringar, tillämpar JIRA säkerhetsscheman, hantera JIRA-behörigheter, utföra JIRA-felsökning, installera och anpassa JIRA servicedesk, skapa en kunskapsbas, hantera servicedesk-användare och hantera serviceförfrågningar i samarbete.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ha en djupgående förståelse för JIRA-administration. Anpassa JIRA baserat på deras egna affärsbehov. Definiera JIRA-e-postmeddelanden och aviseringar. Hantera och tilldela användare, grupper, projektroller. Hantera JIRA-behörigheter och säkerhetsscheman. Utför JIRA-felsökning. Distribuera och anpassa JIRA servicedesk.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
JIRA är en Java-baserad webbapplikation som tillhandahåller projekt och utfärdar spårning för att förbättra smidigheten i mjukvaruutveckling Den här instruktörsledda träningen introducerar JIRA: s avancerade funktioner, bland annat skapande och hantering av olika typer av JIRA-projekt, användning av JIRA för smidiga projekt, konfigurering av smidiga styrelser, hantering av inbyggda och anpassade fält, skapande och hantering av skärmar och filter, utförande av grundläggande och avancerade problem söker, tillämpar skärmscheman, hanterar och uppdaterar arbetsflöden, konfigurerar och tillämpar arbetsflödesprogram, analyserar och genererar rapporter Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Hantera problem effektivt Skapa och kör Scrum och Kanban-projekt Hantera inbyggda och anpassade fält Förstå och hantera affärsprocesser, arbetsflöden och arbetsflödesprogram Utför grundläggande och avancerade sökningar och analyser Generera och granska rapporter Publik Produktansvariga Programutvecklare Testingenjörer Affärsanalytiker Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
JIRA är en Java-baserad webb applikation som ger projekt-och ärende spårning för att förbättra flexibiliteten i mjuk varu utveckling. detta instruktörsledd, levande utbildning introducerar JIRA & #39; s förhållnings sätt till program planering, spårning och släppa eftersom det går deltagarna genom att skapa och förvalta ett JIRA projekt. genom     slutet   av   denna   utbildning   deltagare     kunna   till:
 • förstå begrepp och funktionalitet bakom JIRA & #39; s användar gränssnitt och arbets flöden.
 • Lägg till, ändra, klona, länka och prioritera problem.
 • Progress problem genom hela arbets flödet.
 • utför sökningar.
 • hantera och anpassa skärmar och filter.
format för kursen
 • interaktiv föreläsning och diskussion.
 • massor av övningar och praktik.
 • hands-on implementering i en Live-lab miljö.
kurs anpassnings alternativ
 • att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, kontakta oss för att ordna.
7 timmar
JIRA Software är ett kraftfullt verktyg för projektledning och folk tenderar att fokusera mer på verktyget än själva metoden Denna instruktörsledda träning introducerar deltagarna i Jira och Confluence, och arbetar tillsammans för att tjäna det enda syftet att hjälpa laget att framgångsrikt leverera produkten / projektet Laget kommer att lära sig hur man korrekt använder dessa verktyg för att vara effektivare hantering av användarkrav, testning, kommunikation, centraliserad på ett ställe Kommer att studeras JIRA-projekt, Confluence-utrymmen, arbetsflöden, styrelser (Kanban & Scrum), planering och beroenden, Jira / Confluence-koppling, rapportering, viktiga fält och anpassade fält, problemtyper, skärm och filtrering Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Skapa ett Scrum- eller Kanban-projekt Konfigurera Jira att hantera projektet på rätt sätt Hantera problem effektivt Bygg den nödvändiga skärmen för att hantera problemtyper Skapa arbetsflöden och styrelser och förstå deras interaktion Utför grundläggande och avancerade sökningar och analyser Generera och granska rapporter som är nödvändiga för laget och förvaltningen .
14 timmar
JIRA är en Java baserad webbapplikation som tillhandahåller projekt- och problemspårning för att förbättra smidigheten i mjukvaruutveckling. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig att använda Jira att implementera en Kanban-strategi för Agile inom deras organisation. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Förstå principerna bakom Agile och Kanban
 • Använd Jira att skapa och hantera ett Kanban-projekt
 • Anpassa Jira att den passar deras organisations behov
 • Utför grundläggande och avancerade sökningar och analyser
 • Skapa och granska rapporter
Publik
 • Produktchefer
 • Programvaruutvecklare
 • Testingenjörer
 • Business analytiker~~POS=HEADCOMP
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning i en levande labbmiljö.
Notera
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Jira kurs, kvällJira utbildning, Jira bootcamp, Jira instruktörledd, Helg Jira utbildning, Kväll Jira kurs, Jira coaching, Jira instruktör, Jira tränare, Jira kurs, Jira klasser, Jira on-site, Jira privata kurser, Jira en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions