Oracle kurser och utbildning

Oracle kurser och utbildning

Lokala, instruktörslevererade Oracle Database (Oracle RDBMS eller Oracle) kurser visar genom diskussion och handson övningen av Oracle Oracle-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Oracle underkategorier

Kursplaner från Oracle

KodNamnVaraktighetÖversikt
sqlfunSQL Fundamentals14 timmarDenna SQL-kurs är för personer som vill ha nödvändiga färdigheter för att extrahera och analysera data från en databas och skapa rapporter. Kursdeltagarna kommer att lära sig:

- hur man skriver SQL-frågor
- vilka relationsdatabaser är och hur vi kan använda dem
- vad är relationer och hur man skapar dem
- Uppbyggnaden av data
- skillnader mellan SQL-dialekter (Oracle, T-SQL, ANSI)
- praktiska färdigheter för att skriva frågor

Denna SQL-kurs behandlar generisk ANSI SQL. Den kan användas i alla databaser, inklusive Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL, alla andra relationsdatabaser.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 timmarDenna 3 dagars kurs ger en introduktion till ORACLE PL / SQL, en applikationsutvecklingsmiljö som möjliggör skrivning av lagrade procedurer, funktioner och triggers med både SQL- och PL / SQL-kommandon.

Kursen tar form av en workshop, med en blandning av föreläsning, arbetsexempel och praktiska övningar. Även om innehållet kan anpassas krävs minst 2 dagar för att täcka kärnelementen.

Fullständiga kursnoteringar tillhandahålls tillsammans med databasfiler, exempel SQL-filer och gratis programvaruverktyg för användning vid åtkomst till en ORACLE-databas.
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 timmarDenna 3-dagars kurs ger en introduktion till SQL Developer, SQL * Plus och SQL, det strukturerade frågeformuläret som används för att komma åt en relationsdatabas och innehåller de nya funktionerna i den senaste versionen av ORACLE. Principerna kan också tillämpas på databaser som är så olika som Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix och DB2.

Kursen tar form av en workshop, med en blandning av föreläsning, arbetsexempel och praktiska övningar. Även om innehållet kan anpassas krävs minst 2 dagar för att täcka kärnelementen.

Fullständiga kursnoteringar tillhandahålls tillsammans med databasfiler, exempel SQL-filer och gratis programvaruverktyg för användning vid åtkomst till en ORACLE-databas.
oracleperftunOracle Database 11g: Performance Tuning28 timmarOracle är ett multimodatdatabasstyrningssystem.
osqlintOracle SQL Intermediate14 timmarPublik

Alla som vill förbättra sina grundläggande färdigheter i Oracle SQL och även systematisera redan förvärvad kunskap.

Kursens format

25% föreläsningar, 75% laboratorier
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 timmarKursens syfte är att göra det möjligt för deltagarna att behärska hur man arbetar med SQL-språket i Oracle-databasen för datautvinning på mellannivå.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 timmarDenna 5-dagars kurs visar hur man använder Oracle SQL för databasutveckling och databashantering.
berkeleydbBerkeley DB for Developers21 timmarBerkeley DB (BDB) är ett mjukvarubibliotek som är avsett att tillhandahålla en högpresterande inbäddad databas för nyckel- / värdesdata Berkeley DB är skrivet i C med API-bindningar för C ++, C #, Java, Perl, PHP, Python, Ruby, Smalltalk, Tcl och många andra programmeringsspråk Berkeley DB är inte en relationsdatabas [1] Kursen kommer att introducera Berkeley DBs arkitektur och kapacitet och gå deltagare genom att utveckla egna provprogram med Berkeley DB Publik Applikationsutvecklare Programvarutekniker Tekniska konsulter Kursens format Delföreläsning, deldiscussion, handson utveckling och implementering, test för att mäta förståelse .
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 timmarSyftet med kursen är att ge en tydlig förståelse för användningen av SQL för olika databaser (Oracle, SQL Server, MS Access) Förståelse av analytiska funktioner och sätt hur man går med i olika tabeller i en databas hjälper delegater att flytta dataanalys operationer till databassidan, istället för att göra detta i MS Excel-applikation Detta kan också hjälp med att skapa något IT-system, som använder någon relationsdatabas .
ENG-ADM-ORACLE12c-MMOracle 12c database administration28 timmarUtbildningen är inte bara avsedd för Oracle-databasadministratörer, båda som just börjat arbeta med Oracle-servrar och som redan arbetar på en sådan och vill lära sig om de nya terminerna i 12c-versionen Denna utbildning kan också vara användbar för programmörer som tack vare förståelsen av serverns arkitektur och dess mekanismer regler kommer att kunna skapa effektiva applikationer som arbetar med Oracle 12c-databasen .
osqlbgnOracle SQL for beginners21 timmarlyssnare

Denna utbildning riktar sig till personer som börjar arbeta med SQL-språket i Oracle-databasen

Kurssvaret för frågor:

- Hur man bygger en fråga?
- Vilka möjligheter har SQL?
- Vad är en relationsdatabas?
- Vad är strukturen och SQL-kommandon
osqladvOracle SQL Advanced14 timmarlyssnare

Kursen är avsedd för personer som vill använda de avancerade funktionerna i SQL i Oracle

Kursen svarar på frågorna

- Hur man bygger avancerade frågor?
- Hur skapar man avancerade rapporter?

Kommande utbildning från Oracle

KursCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
ORACLE PL/SQL Fundamentals - Uppsalaons, 2018-12-26 09:303900EUR / 5000EUR
ORACLE PL/SQL Fundamentals - Stockholm, Hötorgetons, 2019-01-02 09:303900EUR / 4700EUR
ORACLE PL/SQL Fundamentals - Örebro, City Centermån, 2019-01-07 09:303900EUR / 4700EUR
ORACLE PL/SQL Fundamentals - Linköpingons, 2019-01-09 09:303900EUR / 4700EUR
ORACLE PL/SQL Fundamentals - Malmö, Stadskärnaons, 2019-01-16 09:303900EUR / 4700EUR
Helg Oracle kurser, Evening Oracle utbildning, Oracle boot camp, Oracle instructor-led, Helg Oracle kurs, KvällOracle kurser, Oracle coaching, Oracle instruktör, Oracle tränare , Oracle träningskurser, Oracle klasser, Oracle on-site, Oracle privata kurser, Oracle one on one training

Rabatterade kurser

KursVenueCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
Docker for Developers and System AdministratorsGöteborgons, 2019-03-20 09:302430EUR / 3030EUR

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!