Game Development kurser och utbildning

Game Development kurser och utbildning

Lokala instruktörledda levande spelutvecklingskurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Game Development underkategorier

Kursplaner från Game Development

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
Blender är ett open source 3D-datorgrafikverktygsprogram för att skapa animerade filmer, visuella effekter, konst, 3D-tryckta modeller, interaktiva 3D-applikationer och videospel I den här instruktörsledningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig att skapa 3D-modeller för videospel, 3D-utskrift, husdesign etc Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå principerna om modellering Förstå och hantera animationer, partikeleffekter, 3D-grafik, UV-kartor och omslag Exportera modeller och tillgångar till en spelmotor, 3D-skrivare eller annan programvara Publik artister Spelutvecklare Kompleta nybörjare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
28 hours
Overview
Unity är en plattforms oberoende spelmotor för att utveckla video spel för PC, konsoler, mobila enheter och webbplatser.

detta instruktörsledd, levande utbildning täcker grunderna i spel utveckling med Unity medan Walking deltagare steg för steg genom att skapa sina egna spel.

format för kursen

- diskussion, praktisk design och utveckling och fråge sporter
21 hours
Overview
Unreal Engine är ett branschledande svit av spel utvecklingsverktyg för att skapa 3D-spel. Det har använts för att utveckla många av dagens & #39; s spel och serier, inklusive Borderlands, Gears of War, BioShock och Mass Effect.

detta instruktörsledd, Live utbildning täcker grunderna i spel utveckling med Unreal Engine 4 samtidigt som deltagarna chansen att skapa sina egna prov spel.

format för kursen

- diskussion + en stark betoning på praktisk design och utveckling. Enstaka fråge sporter för att mäta framsteg och förståelse. Massor av instruktörsfeedback och engagemang.
28 hours
Overview
Format of the Course

- Interactive presentations and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelse genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska realworld-miljön Antagandet av AR har sett tillväxt i olika branscher Unity är en cross-platform spelmotor för att utveckla 2D och 3D-spel och simuleringar Vuforia är ett verktyg som möjliggör utveckling av AR-erfarenheter på Unity I den här instruktörsutbildningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig att bygga Augmented Reality-applikationer för olika affärs- och industritillämpningar med hjälp av Vuforia och Unity Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för AR Installera och konfigurera Vuforia och Unity Bygg en AR-applikation som överlappar datorgenererad data över live realworld-data med hjälp av Vuforia och Unity Felsök, test och distribuera en mobil applikation med Augmented Reality Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
Helg Game Development kurser, Evening Game Development utbildning, Game Development boot camp, Game Development instructor-led, Helg Game Development kurs, KvällGame Development kurser, Game Development coaching, Game Development instruktör, Game Development tränare , Game Development träningskurser, Game Development klasser, Game Development on-site, Game Development privata kurser, Game Development one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!