Robotics kurser och utbildning

Robotics kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda Live Robotics-utbildningar visar genom interaktiv praktisk övning grunderna och avancerade koncept för Robotics.

Robotik utbildning är tillgänglig som "på plats Live utbildning" eller "Remote Live utbildning". Live-utbildning på plats kan utföras lokalt på kundens lokaler i Sverige eller i NobleProg företags utbildnings Center i Sverige. Fjärrstyrd Live-utbildning utförs genom ett interaktivt, fjärr skrivbord.

NobleProg-din lokala Utbildningprovider

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Robotics underkategorier

Robotics läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Denna kurs introducerar maskininlärningsmetoder i robotapplikationer.

Det är en bred översikt över befintliga metoder, motivationer och huvudidéer i samband med mönsterigenkänning.

Efter en kort teoretisk bakgrund kommer deltagarna att utföra enkel träning med öppen källkod (vanligtvis R) eller annan populär programvara.
84 timmar
Översikt
En Smart Robot är ett system för intelligent intelligens (AI) som kan lära av sin miljö och dess erfarenhet och bygga vidare på sin förmåga baserad på den kunskapen Smart Robots kan samarbeta med människor, arbeta tillsammans med dem och lära av deras beteende Dessutom har de kapacitet för inte bara manuell arbetskraft utan även kognitiva uppgifter Förutom fysiska robotar kan Smart Robots också vara rent programbaserad, bosatt i en dator som ett program utan rörliga delar eller fysisk interaktion med världen I den här instruktörsledda träningen kommer deltagarna att lära sig de olika teknikerna, ramarna och teknikerna för programmering av olika typer av mekaniska Smart Robots Använd sedan denna kunskap för att slutföra sina egna Smart Robot-projekt Kursen är indelad i 4 sektioner, vardera består av tre dagar av föreläsningar, diskussioner och handson robotutveckling i en levande labmiljö Varje avsnitt kommer att avslutas med ett praktiskt handson-projekt för att tillåta deltagare att öva och visa sin förvärvade kunskap Målhårdvaran för kursen simuleras i 3D genom simuleringsprogram ROS (Robot Operating System) opensource framework, C ++ och Python kommer att användas för programmering av robotarna Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå de nyckelbegrepp som används i robotteknik Förstå och hantera interaktionen mellan mjukvara och hårdvara i ett robotsystem Förstå och implementera programkomponenterna som ligger till grund för Smart Robots Bygg och driva en simulerad mekanisk Smart Robot som kan se, känna, bearbeta, förstå, navigera och interagera med människor genom röst Utöka en Smart Robots förmåga att utföra komplexa uppgifter genom Deep Learning Testa och felsöka en Smart Robot i realistiska scenarier Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att anpassa någon del av kursen (programmeringsspråk, robotmodell, etc), kontakta oss för att ordna .
21 timmar
Översikt
ROS står för Robots operativsystem Det är en öppen källkod som används för att stödja utvecklingen av avancerade robotar I den här instruktörsledda träningen kommer deltagarna att lära sig hur man börjar använda ROS för sina robotprojekt genom att använda robotics visualisering och simuleringsverktyg Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunderna i ROS Lär dig hur du skapar ett grundläggande robotprojekt med hjälp av ROS Lär dig hur du använder olika verktyg för robotik, inklusive simulerings- och visualiseringsverktyg Publik hobby Robotics entusiaster Ingenjörer och tekniker Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
28 timmar
Översikt
I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig att bygga en robot med hjälp av Arduino-hårdvara och Arduino (C / C ++) språket Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Bygg och driva ett robotsystem som innehåller både programvaru- och hårdvarukomponenter Förstå de nyckelbegrepp som används i robotteknik Montera motorer, sensorer och mikrokontroller i en arbetsrobot Konstruera robotens mekaniska struktur Publik utvecklare ingenjörer hobby Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Maskinvarukit kommer att anges av instruktören före träningen, men innehåller ungefär följande komponenter: Arduino bräda Motorstyrenhet Avståndsgivare Bluetooth slav Prototypkort och kablar USB-kabel Bilmonteringssats Deltagarna kommer att behöva köpa egen maskinvara Om du vill anpassa den här träningen, kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
Azure Bot Service kombinerar kraften i Microsoft Bot Framework och Azure funktioner för att möjliggöra snabb utveckling av intelligenta bots.

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man enkelt kan skapa en intelligent bot med Microsoft Azure

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Lär dig grunderna i intelligenta bots
- Lär dig hur du skapar intelligenta bots med molnapplikationer
- Förstå hur du använder Microsoft Bot Framework, Bot Builder SDK och Azure Bot Service
- Förstå hur du designar bots med hjälp av botmönster
- Utveckla sin första intelligenta bot med Microsoft Azure

Publik

- utvecklare
- hobby
- ingenjörer
- IT-proffs

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
14 timmar
Översikt
En bot eller chatbot är som en datorassistent som används för att automatisera användarinteraktioner på olika meddelandeplattformar och få saker gjort snabbare utan att användarna behöver prata med en annan människa I den här instruktionsledda träningen lär deltagarna att lära sig hur man börjar med att utveckla en bot, eftersom de går igenom skapandet av samplingschattar med hjälp av botutvecklingsverktyg och ramverk Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå de olika användningarna och användningarna av bots Förstå hela processen med att utveckla bots Utforska de olika verktygen och plattformar som används för att bygga bots Bygg ett samtal chatbot för Facebook Messenger Skapa ett samtal chatbot med hjälp av Microsoft Bot Framework Publik Utvecklare intresserade av att skapa sin egen bot Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
21 timmar
Översikt
Denna klassbaserad träning kommer att utforska NLP-tekniker i samband med tillämpningen av AI och Robotics i affärer. Delegaterna kommer att genomföra datorbaserade exempel och lösa övningar med fallstudier med Python
14 timmar
Översikt
Denna klassbaserad träning kommer att utforska Robotics and Robotic Process Automation (RPA) . Delegaterna kommer att genomföra datorbaserade exempel och lösa övningar i fallstudier.
14 timmar
Översikt
ROS -Industrial ( ROS -I) är ett öppen källkodsprojekt som bygger på ROS . Det utökar ROS kapaciteten till att tillverka automatisering och robotik.

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man börjar utveckla med ROS Industriell.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera ROS -Industrial
- Implementera rörelse- och banplanering på ROS jag med hjälp av verktyg som MoveIt! och Descartes
- Skapa enkla ROS -I-applikationer
- Bygg, testa, distribuera och felsöka en ny robot med ROS -I

Publik

- programmerare
- utvecklare
- ingenjörer

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Översikt
Intelligent processautomation, eller IPA, hänvisar till användningen av Artificial Intelligence (AI) , robotik och integration med tredje parts tjänster för att utöka kraften i RPA.

Denna instruktörsledda, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till tekniska personer som vill installera eller utöka ett RPA-system med mer intelligenta förmågor.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera UiPath IPA.
- Aktivera robotar för att hantera andra robotar.
- Använd datorsyn för att hitta skärmobjekt med noggrannhet.
- Aktivera robotar som kan upptäcka språkmönster och utföra sentimentanalys på ostrukturerat innehåll.

Kursformat

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och träning.
- Praktisk implementering i en levande labbmiljö.

Alternativ för kursanpassning

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
- För mer UiPath om UiPath IPA, besök: https: // www. UiPath Com / rpa / intelligent-process-automatisering
14 timmar
Översikt
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at developers and technical persons who wish to design and develop an unmanned drone.

By the end of this training, participants will be able to:

- Setup a suitable development environment.
- Select and apply the right tools for programming a drone.
- Understand and configure the firmware, middleware and API stack.
- Test and debug their code using drone simulation software.
21 timmar
Översikt
Mekatronik (aka mechatronic engineering) är en kombination av mekanik, elektronik och datavetenskap.

Denna instruktörsledda, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till ingenjörer som vill lära sig om tillämpningen av konstgjord intelligens på mekatroniska system.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Få en översikt över artificiell intelligens, maskininlärning och beräkningsintelligens.
- Förstå begreppen neurala nätverk och olika inlärningsmetoder.
- Välj effektiva metoder för konstgjord intelligens för verkliga problem.
- Implementera AI-applikationer i mekatronisk teknik.

Kursformat

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och träning.
- Praktisk implementering i en levande labbmiljö.

Alternativ för kursanpassning

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Översikt
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at engineers and developers who wish to design, develop, and test aerial vehicles through exploring various aerial robotics concepts and tools.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the basics of aerial robotics.
- Model and design UAVs and quadrotors.
- Learn about the basics of flight control and motion planning.
- Learn how to use different simulation tools for aerial robotics.
21 timmar
Översikt
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at engineers who wish to program and create robots through basic AI methods.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement filters (Kalman and particle) to enable the robot to locate moving objects in its environment.
- Implement search algorithms and motion planning.
- Implement PID controls to regulate a robot's movement within an environment.
- Implement SLAM algorithms to enable a robot to map out an unknown environment.
7 timmar
Översikt
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at anyone who wishes to understand the basics of UAS and apply drone technology in planning, operations, management, and analysis for various industries.

By the end of this training, participants will be able to:

- Gain fundamental knowledge of UAVs and drones.
- Learn about drone classifications and uses to find suitable UAVs that address different needs.
- Evaluate delivery options and regulations for the convenient operation of drones.
- Understand the risks and ethics of using drone technology.
- Explore future uses and capabilities of UAVs including integration with other technologies.
21 timmar
Översikt
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at agriculture technicians, researchers, and engineers who wish to apply aerial robotics in optimizing data collection and analysis for agriculture.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand drone technology and regulations related to it.
- Deploy drones to acquire, process, and analyze crop data to improve farming and agricultural methods.
80 timmar
Översikt
In this instructor-led, live training in Sverige (online or onsite), participants will learn the different technologies, frameworks and techniques for programming different types of robots to be used in the field of nuclear technology and environmental systems.

The 4-week course is held 5 days a week. Each day is 4-hours long and consists of lectures, discussions, and hands-on robot development in a live lab environment. Participants will complete various real-world projects applicable to their work in order to practice their acquired knowledge.

The target hardware for this course will be simulated in 3D through simulation software. The code will then be loaded onto physical hardware (Arduino or other) for final deployment testing. The ROS (Robot Operating System) open-source framework, C++ and Python will be used for programming the robots.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the key concepts used in robotic technologies.
- Understand and manage the interaction between software and hardware in a robotic system.
- Understand and implement the software components that underpin robotics.
- Build and operate a simulated mechanical robot that can see, sense, process, navigate, and interact with humans through voice.
- Understand the necessary elements of artificial intelligence (machine learning, deep learning, etc.) applicable to building a smart robot.
- Implement filters (Kalman and Particle) to enable the robot to locate moving objects in its environment.
- Implement search algorithms and motion planning.
- Implement PID controls to regulate a robot's movement within an environment.
- Implement SLAM algorithms to enable a robot to map out an unknown environment.
- Test and troubleshoot a robot in realistic scenarios.
120 timmar
Översikt
In this instructor-led, live training in Sverige (online or onsite), participants will learn the different technologies, frameworks and techniques for programming different types of robots to be used in the field of nuclear technology and environmental systems.

The 6-week course is held 5 days a week. Each day is 4-hours long and consists of lectures, discussions, and hands-on robot development in a live lab environment. Participants will complete various real-world projects applicable to their work in order to practice their acquired knowledge.

The target hardware for this course will be simulated in 3D through simulation software. The ROS (Robot Operating System) open-source framework, C++ and Python will be used for programming the robots.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the key concepts used in robotic technologies.
- Understand and manage the interaction between software and hardware in a robotic system.
- Understand and implement the software components that underpin robotics.
- Build and operate a simulated mechanical robot that can see, sense, process, navigate, and interact with humans through voice.
- Understand the necessary elements of artificial intelligence (machine learning, deep learning, etc.) applicable to building a smart robot.
- Implement filters (Kalman and Particle) to enable the robot to locate moving objects in its environment.
- Implement search algorithms and motion planning.
- Implement PID controls to regulate a robot's movement within an environment.
- Implement SLAM algorithms to enable a robot to map out an unknown environment.
- Extend a robot's ability to perform complex tasks through Deep Learning.
- Test and troubleshoot a robot in realistic scenarios.
21 timmar
Översikt
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, configure, and manage AWS RoboMaker capabilities to create, simulate, and deploy applications for robots and autonomous vehicles and devices.

By the end of this training, participants will be able to use AWS RoboMaker to build, simulate, deploy, manage, test, and monitor robot applications.

Kommande Robotics Kurser

Helg Robotics kurs, kvällRobotics utbildning, Robotics bootcamp, Robotics instruktörledd, Helg Robotics utbildning, Kväll Robotics kurs, Robotics coaching, Robotics instruktör, Robotics tränare, Robotics kurs, Robotics klasser, Robotics on-site, Robotics privata kurser, Robotics en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions